ce n-o să-mi cumpăr niciodată

aparat de aer condiţionat cu „panou frontal interschimbabil” .

Brrrr…, care-i motivul pentru care mi-aş pune o reproducere într-o ramă? Şi ca să fie şi mai înfiorător, să o văd şi undeva aproape de tavan.  Parcă acolo se pun aparatele de aer condiţionat, nu?

Sus, acolo să stea Klimt-ul nostru! Să-l vedem când căutăm pânzele de păianjeni.

Dacă tot ajungi să-ţi achiziţionezi un astfel de aparat de condiţionat, măcar pune-ţi o fotografie făcută de tine. Sau un desen de-al copilului tău. Daca acceptă să fie expus în colţul tavanului.

 


3 responses to “ce n-o să-mi cumpăr niciodată

  • liviu

    …meh. Povestea cu reproducerile după klimt e doar pentru marketing. Pot paria că lumea le va schimba cu reproduceri după icoane făcătoare de minuni. Fie ele de la BOR sau de la hustler

  • Mihai-Liviu Deldegan

    Draga Georgiana. Intr-adevar ai un blog „de pus in rama”. Sunt foarte interesante postarile tale dar ceea ce „m-a dat pe spate” este arhiva ta lucrari. Stiam ca esti un grafician de exceptie, doar din ceea ce am vazut ca ai facut in cartea Rodicai. Dar lucrarile tale sunt deosebite. Din ciclurile tale: Semne, Balcic, Casa spaniola, care toate mi se par minunate, cel mai aproape de sufletul meu mi se par Semnele. O sa-ti urmaresc cu mult interes postarile. Cu mult drag si pretuire, Mihai-Liviu Deldegan.

  • georgiana

    Vă mulţumesc, bine aţi venit!. Voi încerca să postez cât mai multe lucrări, unele aflate pe cd-uri „puse bine”, altele încă nefotografiate. Cu aşa aprecieri, prind curaj. Voi fi prezentă aici zilnic cu lucrări şi câte-o vorbă „de atelier”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: