noi am ales napati

De la girafa Sophie a pornit totul, „ochioasa” din stânga 🙂

Căutam jucării pentru Evan. Să le poată molfăi. Condiţia era să fie cât mai safe pentru copil, nu cauciucuri sau plasticuri pe care nu le poţi da nici căţelului. După căutări cu prietenul google, am descoperit napati.ro
Ne-am oprit la girafa Sophie, un dezinfectant pentru jucării şi  broscuţa „doudou”. Pentru început, vroiam să le testăm.  Apoi, atât de mare mi-a fost surpriza, încât am şi trimis un review care poate fi citit aici

La câteva luni după, am făcut o nouă comandă pe site, de data asta cu livrarea în Bucureşti. Din nou surpriză, pe lângă comandă am primit în plus un cadou pentru destinatar şi livrarea gratuită. Nu mi s-a întâmplat până acum să fiu tratată cu atâta eleganţă şi grijă de către un magazin on-line.

În timp, am devenit dependenţi de produsele napati, de la şerveţele eco umede pentru bebeluşi, până la jucării ecologice. Pentru că napati înseamnă şi „pentru întreaga familie” am beneficiat şi noi de acelaşi tratament (nuci de spălat ecologice, cremă de corp, de mâini, şampoane, detergenţi Bentley Organic pentru toată casa, şi aşa mai departe).

În spatele a tot ce înseamnă napati, e Ileana Glodeanu. Ileana Glodeanu, avocat, mamă minunată, soţie, hobby-uri îndrăzneţe – asta ştiu eu despre ea (nu neapărat în ordinea asta). Habar n-am cum de le face pe toate, e secretul ei 🙂  Un om fain, pe care mă bucur că l-am cunoscut.

Mai jos, un interviu cu Ileana Glodeanu despre lumea napati

În timp am devenit şi eu părtaşă acestui proiect, prin materiale publicitare: flyere, broşuri, pliante, bannere web, etichete, carduri cadou, vouchere, etc.


Mai jos, câteva „lucrări” pentru campaniile napati:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: